Multidisciplinarno podkovana ekipa

Naši strokovnjaki se predstavijo

Simon Cirnski

Kolesarski trener

Simon ni le eden izmed ustanoviteljev HPC-ja, temveč tudi izkušen kolesarski trener, ki je obseden z optimizacijo trenažnega procesa. Deluje tako s profesionalnimi in amaterskimi kolesarji kot tudi z "vikend bojevniki". V Human Performance Centre izvaja tudi fiziološka in funkcionalna testiranja.

Tina Goršek

Strokovnjakinja za žensko fiziologijo

Tina je doktorska raziskovalka na področju ginekologije na univerzi v Gradcu. Ukvarja se predvsem s svetovanjem športnicam in jim pomaga razumeti posebnosti ženske fiziologije in prehrane. V prostem času je tudi sama zagrizena športnica.

Blaž Grmek

Dietetik

Blaž je nedavna pridobitev v Human Performance Centre-u in skupaj s Tino in Timom skrbi za to, da je hrana, ki jo uživajo naše stranke optimalna. A njegovo delovanje ni le na področju športa, temveč pomaga optimizirati prehrano tudi "navadnim smrtnikom".

Tim Podlogar

Znanstveni vodja

Tim je mlad znanstvenik z doktoratom iz Univerze v Birminghamu. Trenutno je docent za področje vadbene fiziologije na Univerzi na Primorskem. V HPC skrbi, da je vse, kar se zgodi, podkrepljeno z znanostjo. V prostem času rad svoje telo na kolesu spravlja do limitov.

Špela Bokal

Tekaška trenerka in fiziologinja

Špela je kineziologinja, ki se zanima predvsem za vadbeno fiziologijo ter vzdržljivostni šport. Skupaj s Simonom skrbi, da so programi treningov kolesarjev in tekačev optimalni. V prostem času je zagrizena gorska tekačica.

Dušan Colarić

Zdravnik

Dušan ima desetletje izkušenj kot zdravnik splošne in interne medicine. S svojim bogatom znanjem pomaga preostalim članom ekipe pri medicinskih vprašanjih.